Účastníci:

Gepardi: Adam E., Kubík Krawczyk, Tomáš Mösner, Jakub Zelenka, Tygr, Jakub Kozelka, Štěpán Valenta, Honzík Krawczyk, Kuba Š., Dominik H.

Bobři: Tobiš, Ari, Jonáš I., Banán, Tomáš 

Tučňáci: Lesník, Ňůňa, Kryštof Hacker

Ptakopyskové: Štěpán Č., Honza K.

Lemuři: Ondra, Mikeš, Brzdař, Packa, Jonáš, Peťarda

Vedení: Fanda, David, Ozzi

Vánoční 10° – 2023

V pátek večer jsme vyrazili od Domečku. Někdo jel busem, ale jelikož jsme měli štěstí a napadl sníh, pár lidí jelo na běžkách. V pátek jsme toho již moc nestihli, ale v sobotu toho bylo dost. Vstávali jsme docela brzo, aby jsme se připravili na vlčata. Než přijela, udělali jsme si rozcvičku, dali jsme si snídani a nasekali nějaké dříví, ale taky jsme byli moc smutní, protože jsme se na vlčata těšili. Když se k nám připojila, hráli jsme pár her a dali si oběd. Potom jsme měli polední klid, ten trval asi jednu a půl hodiny.

Nejlepší hra byla ale až po klidu-Sněžné hrady (nebo taknějak). Rozdělili jsme se do tří týmů a měli jsme pětačtyřicet minut na postavení pevnosti, na co nejlepším místě. Uvnitř stavby byla vlajka a pytlík s životy (papírky), od kterých měl každý tým jinou barvu. Pak jsme zahájili 2. čast hry, útočili jsme na nepřátele a jejich stavby. Pokud trefíš protivníka, dá ti svůj život (a jde si pro novej) = +1 bod pro tvůj tým (tyhle životy nemůžeš použít jako svůj). Pokud někdo ukradne vlajku = +25 bodů pro tvůj tým. Navíc kolem chodil David a dával životy navíc za úkoly. Večer jsme se navečeřeli a já s Vikym jsme šli pro lopaty, které jsme nechali na stavbách. A jako každý rok jsme se vydali na cestu k vánočnímu stromku, u kterého jsme si zazpívali pár koled, Mikš nás provokoval sněhovými koulema. Noc byla mnohem lepší než minulá, ale i tak se nám ráno nechtělo vstávat. Ráno jsme si zabalili batohy, uklidili jsme Mšec a vyrazili na bus. Byla to vážně super výprava, nejlepší ze všeho byla večerní hra Co bys dělal kdyby…😁

Ňůňa

Fotky

Vánoce na Mšeci