Načítám Akce

« All Akce

  • akce již proběhla.

Tábor 2024 – Krty

20. července 9:30 - 10. srpna 16:00

Odjezd
20. 7. je sraz v 9:30 u Domečku (Na Sadech) ve Slaném. Vzhledem k tomu, že se na tábořišti budeme střídat s prvním oddílem (po 12h), máme ráno čas a věci do auta budeme nakládat až v sobotu ráno. Zároveň budeme vybírat bezinfekčnost, potvrzení o způsobilosti účasti na táboře (platí 2 roky, každý lékař má formulář, potvrzení Vám tedy vystaví), kartičku pojišťovny (stačí kopie) a léky, které děti berou (prosíme o odevzdání všech léků a přípravků).
Opět bychom Vás letos poprosili o dopravu dětí na místo tábořiště (https://mapy.cz/s/kapogaramu, ideální cesta je přes Jesenici a Krty). Všechny práce a dodělávky stanů pak budeme provádět s dětmi sami, tedy Vás s díky pošleme zpět do civilizace.

Návštěvy
Návštěvy nemáme na táboře během pobytu povolené kromě víkendu 2.-4. 8., kdy v sobotu proběhne ve večerních hodinách slavnostní slib nových vlčat a skautů a odpoledne bude organizovaný program pro návštěvníky. Po domluvě s vedením (David, Ozzi) můžete na tábor dorazit už v pátek večer a přespat na louce. Ohledně návštěv je také potřeba připomenout, že veřejná a bujará konzumace alkoholu a cigaret (a jiných návykových látek) v areálu tábora není v souladu s táborovým řádem, proto bychom Vás rádi poprosili, abyste se jí případně vyvarovali. To samé pak platí u slavnostního slibového ohně, jistě si ho bez výše uvedených látek dokážeme užit i tak.

Dopisy můžete posílat na adresu:

/jméno a příjmení/

Skautský tábor Stopaři Slaný

pošta Blatno u Podbořan

Blatno u Podbořan 439 84

____________________________________

Vážení rodiče, členové,
na tábor, který se letos koná 20.7. – 10.8., jsme se rozhodli přihlášky vybrat pouze elektronicky, proto vám je posíláme s předstihem, abychom stihli doladit všechny potřebné detaily. Na vaše emaily byly již poslány odkazy, pokud jste email neobdrželi, neváhejte nás kontaktovat.

Cena tábora činí opět 3.900,- na tři týdny (skauti a vlčata kterým je v roce 2024 11 a více let) a 3.200,- na dva týdny (vlčata mladší 11 let). Do zprávy pro příjemce prosím uveďte jméno dítěte. Údaje pro zaplacení Vám budou automaticky poslané jakmile odevzdáte e-přihlášku. Pokud by bylo zaplacení celého táborového poplatku najednou pro Vás problém, můžete nás kontaktovat a domluvíme se na řešení.

Rádi bychom také upozornili, že minulý rok jsme se na táborovém sněmu s rodiči rozhodli zakázat telefony na táboře pro všechny kluky, s výjimkou rádců kteří se podílejí na přípravě a organizaci tábora. Pokud s kluky budete chtít komunikovat jinou formou než pohledy a dopisy, kontaktujte prosím přes SMS či WhatsApp vedoucího tábora Davida (pouze 2. a 3. týden tábora) na čísle 606 367 462, nebo zástupce vedoucího tábora Ozziho (pouze 1. a 2. týden tábora) na čísle 731 571 808. Ti se s Vámi dále domluví na času, kdy budou mít kluci volno a půjčí jim jejich telefon.

____________________________________

Odkaz v e-přihlášce je platný pouze po dobu 14 dní, pokud přihlášku vyplnit a zaplatit nestihnete, napište nám prosím a my Vám zašleme nový odkaz.

Tábor se uskuteční poblíž obce Krty: 50.0742794N, 13.4274281E
Seznam s věcmi se kterými kluky na tábor vybavit: zde

Tábor 2024 – Krty

Podrobnosti

Zahájení:
20. července 9:30
Ukončení:
10. srpna 16:00